MasterChef'te son önlük kime gitti? MasterChef 19. yarışma merak ediliyor! MasterChef 19. yarışmacı kim oldu?

MasterChef 19. yarışmacı kim oldu? 2 Ağustos MasterChef'te ana kadroya kim girdi? MasterChef Türkiye'de 19. yarışmacı belli oldu! Semizotu temalı zorlu elemelerde en iyi performansı gösteren isim ana kadroya girdi.

MasterChef Türkiye'de 2 Ağustos Perşembe akşamı, ana kadroya girebilmek için mücadele eden son grup yarışmacıları ekrana geldi. Bu hafta yarışacak olan isimler, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyordu. Yarışmacılar, şefleri etkilemek için semizotu ile hünerlerini sergilediler. MasterChef 19. yarışmacı kim oldu? 2 Ağustos ana kadroya kim girdi?

Masterchef Türkiye'de bu akşam, ana kadroya girebilmek için mücadele eden son grup yarışmacıları ekrana gelecek. MasterChef Türkiye 19. kim oldu? Merak ediliyor. Bu hafta yarışacak olan isimler, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. MasterChef 19. yarışmacı kim oldu? 2 Ağustos ana kadroya kim girdi?

MASTERCHEF 19. YARIŞMACI KİM OLDU?

MasterChef 19. yarışmacı bu akşam belli olacak. Kazanan isim açıklandıktan sonra haberimiz içerisine eklenecektir.

Bu akşam yarışmacılardan ilk etapta altı semizotu yapılması istenecek. Bu yemeği en iyi yapan yarışmacılar ikinci etapta yarışacak.

MasterChef ana kadrosuna 19. olarak giren isim belli olduğunda ise haberimizin içerisinden güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Güncelleme : MasterChef ana kadrosuna 19. olarak giren isim Kerem oldu.

MASTERCHEF 4. GRUP YARIŞMACILARI

Emre

Nevzat

Kaan

Zeynep

Sercan

Beyza Nur

Kerem

Sevim

Mehmet

Beyza

Adel.

MasterChefMasterChef Türkiye ana kadroTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.