Meteorolojiden radar uyarısı! Bu saatlere kadar sürecek

Meteoroloji'den Burdur ve Isparta çevresi için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı! 31 Ağustos Cumartesi günü beklenen kuvvetli yağışlar, ani sel ve fırtına riskine karşı tedbirli olmayı gerektiriyor. Detaylar haberimizde...

Meteoroloji tarafından Burdur ve Isparta çevresinde bugün yerel kuvvetli yağışlar beklendiğine dair uyarıda bulunuldu. İşte detaylar...

Bugün içerisinde Burdur ve Isparta çevresi için uyarıda bulunan Meteoroloji, 31 Ağustos Cumartesi günü saat 16:00 ile saat 19:00 arasında gök gürültülü sağanak yağış olacağını ifade etti.

Meteoroloji tarafından yapılan açıklamada, " Meteoroloji radarından alınan son bilgiler ve yapılan son değerlendirmelere göre; bu akşam saatlerine kadar Isparta ve Burdur çevrelerinde yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Kuvvetli yağışın sebep olabileceği ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı yetkililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerekmektedir. " ifadelerine yer verildi.

 

sağanak yağışmeteoroloji uyarısımeteorolojik uyarıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.