MHP Burdur İl Başkanı ve Belediye Başkanlarından hayırlı olsun ziyaretleri

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan Tülay Baydar Bilgihan'a, MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay ve belediye başkanlarının katılımıyla hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

19 Eylül 2024 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Burdur Valiliğine atanan Tülay Baydar Bilgihan'a ve İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ahmet Kurt ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mehmet Balcı'ya, MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay ve beraberindeki heyet tarafından hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

  Belediye Başkanları da heyette yer aldı

Ziyarette, Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanı Ayhan Yurdasiper ve Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan da yer aldı.

Vali Bilgihan: "Burdur için el ele çalışacağız"

Ziyaret sırasında konuşan Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan ise “Bu kadim şehrin güvenliği ve gelişimi için birlikte çalışacağız. Tüm kurumlarımızla Burdur’un huzur ve refahını artırmaya yönelik projelerimizi hızla hayata geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Gültekin OktayTülay Baydar BilgihanTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.