MHP İl Başkanı Mustafa Gün’den Altınyayla Çıkartması

MHP Burdur İl Başkanı Mustafa Gün, göreve başladıktan sonra ilk ziyaretini Altınyayla’ya yaptı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen bu ziyaret, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dikkat çekti.

MHP İL BAŞKANI MUSTAFA GÜN’DEN ALTINYAYLA ÇIKARTMASI

MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin Burdur teşkilatı için yaptığı değişiklik bi hayli ses getirmişti. Mustafa Gün’ün atamasının ardından, Merkez ilçe başkanı ve 8 ilçe başkanı görevinden istifa ettirilmişti.

Mhp İl başkanı Mustafa Gün göreve hızlı başladı. Burdur’dan yeni Yönetimi ile birlikte kalabalık bir konvoy eşliğinde giden Mustafa Gün ilk ziyaretini Altınyayla Belediyesine yaptı. MHP Altınyayla Belediye Başkanı Selen Kınalı, Altınyayla İlçe Başkanı Duran Kavak, MHP Altınyayla MHP İl Genel Meclis Üyesi Mukadder Bayır, İl Başkanı’nı coşkulu kalabalık ile Altınyayla Belediyesi’nde karşıladılar.

İlçe halkının da bulunduğu kalabalık bir hayli ses getirdi. Belediye ziyaretinin ardından geçmiş dönem Altınyayla Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış Cengiz Yurtsiper’in oğlunun düğün merasimine Burdur İl Yönetimi, MHP Belediye Başkanları, MHP İlçe Başkanları ve MHP İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte düğün merasimine yaklaşık Bir kilometre yürüyerek gittiler. Düğün evine kalabalık konvoy eşliğinde rahatsızlık vermemek için yürüyerek giden Mustafa Gün Burdur Merkez ve İlçelerinde de örnek bir davranış sergiledi. Mustafa Gün gazetemize yaptığı açıklamada, Genel Başkanımız, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyfendinin teşrifleriyle göreve getirildim. En uzak ilçemizden başlamak istedim birlik beraberlik içerisinde kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan çalışmak istiyorum. Bizim bağlı bulunduğumuz parti siyasi partinin üzerindedir. Bana verilen bu görevi en iyi şekilde yapacağımı tekrar söylemek istiyorum. Son olarak davamıza gönül vermiş tüm hemşehrilerimle kucaklaşmak büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpmek istiyorum. MHP Burdur İl Başkanlığı’nın kapıları sonuna kadar açıktır. Tüm dava arkadaşlarımın bilmesini istiyorum dedi.

Mustafa Gün’ün Altınyayla ziyareti sonrası paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
“Önce ki dönemlerde Altınyayla Ülkü Ocakları Başkanlığı yapmış olan Cengiz Yurtsiper’in evladının düğün törenine Altınyayla Belediye Başkanımız Sayın Selen Kınalı, Çeltikçi Belediye Başkanımız Sayın Ramazan Ezin, Kızılkaya Belediye Başkanımız Sayın İlkay Güngör, Söğüt Belediye Başkanımız Sayın Ayhan Yurdasiper, İl Genel Meclis Üyelerimiz Sayın Nasuh Aksoy, Sayın Mukadder Bayır, Sayın Mehmet Öztürk, Sayın Abdullah Aksoy, Bucak İlçe Başkanımız Sayın İsmail Mutlucan, Çeltikçi İlçe Başkanımız Sayın Erdoğan Evsen, Altınyayla İlçe Başkanımız Sayın Duran Kavak ve dava arkadaşlarımız ile birlikte katıldık, Genç çiftlerimizi tebrik ediyor mutluluklar diliyorum.”

Mustafa GünTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.