Milyonlarca TL zarar var! Müdür ve Öğretmenler Cezaevinde!

Gebze'de Mesleki Eğitim Merkezi'nde rüşvet ve diploma skandalı! Para karşılığında diploma verildiği iddiasıyla yapılan operasyonda 3 eğitimci tutuklandı. Milyonlarca TL kamu zararı olduğu tahmin ediliyor.

Okul Müdürleri ve Öğretmen Tutuklanarak Ceza Evine Gönderildi

Önceki hafta Muallimköy Mahallesi'nde bulunan Gebze Mesleki Eğitim Merkezi'nde para karşılığında diploma verildiği iddiasıyla jandarma tarafından yapılan baskında gözaltına alınan ikisi okul müdürü toplamda 3 öğretmen tutuklandı.

Muallimköy Mahellesi'nde bulunan Gebze Mesleki  Eğitim Merkezi'ne önceki hafta rüşvet, yolsuzluk ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla operasyon yapılmıştı. Gebze Jandarma Komutanlığı tarafından gözaltına alınan 7'si memur (Öğretmen) toplamda ise 21 kişi soruşturma kapsamında yakalanmıştı. Savcılıkta alınan ifadelerin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılardan 3'ü tutuklanırken, 7'si adli kontrol olmak üzere toplamda 18 isim serbest bırakıldı.

Gebze Mesleki  Eğitim Merkezi Müdürü Şemsettin Y.'nin yanı sıra daha önce Gebze MEM' de müdür yardımcılığı görevi yürüten mevcutta Hürriyet Ortaokulu Müdürü Üzeyir A. ve öğretmen Abdulkadir K. tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. olayla ilgili Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan bir açıklama yapılmazken, olayda milyonlarca TL'lik kamu zararı olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: gebzeyenigun.com

müdüröğretmendiplomaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.