Müdür Kasapoğlu genç sporcularla vakit geçirdi

Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve antrenörler, Sandıklı Spor Salonunda sporcu genç yeteneklerle bir araya geldi.

AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu, Spor Hizmetleri Müdürü Yılmaz Erşen ve antrenörler, Sandıklı Spor Salonunda sporcu genç yeteneklerle bir araya geldi.
Kasapoğlu, antrenörler ile birlikte ilçe ilçe dolaştıklarını, Afyonkarahisar'ı spor noktasında zirveye taşıyacaklarını belirterek açıklamalarda bulundu. Kasapoğlu, gençlerin sporla buluşması ve yeteneklerinin keşfedilmesi, şehrin spor potansiyelinin artırılmasında önemli bir adım attıklarını ifade etti. Sandıklı Spor Salonunda gerçekleştirilen buluşmada genç yeteneklerin gösterdiği performanslar spor yöneticileri tarafından yakından takip edildi. Etkinlik, genç sporcular arasında dostluk ve dayanışma ortamının oluşturulmasına da katkı sağladı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

sporcumüdür kasapğlugenç yeteneklerson dakikaTürkiyeAfyonkarahisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.