Muhittin Böcek’ten Hülya Gümüş’e Ziyaret

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İş birliği ve ortak projeler görüşüldü.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Hülya Gümüş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, iki belediye arasında iş birliği ve ortak projeler üzerinde görüş alışverişinde bulunulduğunu belirtti.

Başkan Hülya Gümüş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Muhittin Böcek, makamıma hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyareti sırasında, belediyeler arası iş birliği ve ortak projeler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Başkan Böcek, yeni görev döneminde başarılar dileyerek, işbirliği ve dayanışma sözü verdi. Başkan Böcek’i ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk."

Ziyaret sırasında Başkan Böcek, Başkan Gümüş'e yeni görevinde başarılar dileyerek, iki belediyenin de faydasına olacak projelerde birlikte çalışmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.

Muhittin BöcekHülya GümüşTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.