Mustafa Özboyacı duyurdu! İlçe başkanı görevden ayrıldı

AK Parti Altınyayla (Dirmil) İlçe Başkanı Ahmet Sipahi görevinden ayrıldı. İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Sipahi'nin çalışmaları için teşekkür etti. Yeni ilçe başkanının kim olacağı merak konusu.

Altınyayla İlçe Başkanı Ahmet Sipahi Görevinden Ayrıldı

AK Parti Burdur İl Başkanlığı'nda bugün önemli bir gelişme yaşandı. İl Başkanı Mustafa Özboyacı, Altınyayla (Dirmil) İlçe Başkanı Ahmet Sipahi'nin görevinden ayrıldığını duyurdu. Özboyacı, yaptığı açıklamada Sipahi’nin bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

"Partimiz İçin Hep Beraber Çalışmaya Devam Edeceğiz"

Mustafa Özboyacı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Altınyayla (Dirmil) İlçe Başkanımız Ahmet Sipahi, bugün itibarıyla görevinden ayrılmıştır. Partimizin kuruluşundan bu yana vermiş olduğu değerli hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederiz. AK Parti olarak el birliğiyle çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Başkan Ahmet Sipahi açıklama yapmadı

Altınyayla'da uzun süredir İlçe Başkanı olarak görev yapan ve partinin kuruluşundan bu yana parti içerisinde farklı görevlerde bulunan Ahmet Sipahi'nin görevden ayrılışının ardından bir açıklama gelmedi.

Yeni İlçe Başkanı Kim Olacak?

Ahmet Sipahi'nin ayrılmasının ardından, Altınyayla İlçe Başkanlığı görevine kimin getirileceği konusunda meraklı bekleyiş sürüyor. Partiden henüz yeni bir isim açıklanmamış olsa da kulislerde farklı adaylar konuşulmaya başlandı.

Ahmet SipahiMustafa ÖzboyacıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.