Muzaffer Doğan duyurdu! Kooperatif bir üst gruba yükselerek, limiti arttı

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden, esnafları sevindirecek bir haber geldi. Kooperatif, üst gruba yükselerek kredi üst limitini 750.000 TL'ye çıkardı.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nden (BUESK), esnafları sevindirecek bir haber geldi. Kooperatif, üst gruba yükselerek kredi üst limitini 750.000 TL'ye çıkardı.

BUESK Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Doğan, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"BUESK'imiz bir üst gruba yükselerek, üst limitimiz bugünden itibaren 750.000,00 TL'ye yükselmiştir. Bu sayede esnaflarımız, daha yüksek kredi imkanlarından yararlanabileceklerdir.

TESKOMB Genel Başkanımız Sayın Abdülkadir Akgül'e ve 6. Bölge Birliği Başkanımız Sayın Ahmet Tural'a ve emeği geçen herkese esnaflarımız adına teşekkürlerimi sunar, tüm esnaflarımıza hayırlı olmasını dilerim."

Bu gelişme, Bucak esnafı için önemli bir fırsat sunuyor. Daha yüksek kredi imkanları ile esnaflar yatırımlarını yapabilecek, işletmelerini büyütebilecek ve gelirlerini artırabilecekler.

BUESK, esnafa sunduğu kredi imkanları ile bölgenin kalkınmasına katkıda bulunmaya devam ediyor.

Muzaffer DoğankooperatifTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.