Oğuzhanspor lige başlıyor! Karşılaşmaya gidecek taraftar için ücretsiz araç kaldırılıyor

Burdur'un gururu Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Yatağanspor ile karşılaşıyor. Maç 5 Ekim 2024 Cumartesi, saat 14.00'te MAKÜ Stadyumu'nda!

Burdur’un gururu Bucak Belediyesi Oğuzhanspor, Bölgesel Amatör Lig’in ilk haftasında Yatağanspor ile kozlarını paylaşmaya hazırlanıyor. Zorlu mücadelede sahaya çıkacak olan Oğuzhanspor, bu sezonki iddiasını ilk maçtan ortaya koymayı hedefliyor. Burdur temsilcisi Bucak'ın gururu, taraftarının desteğiyle 3 puanı hanesine yazdırmak için ter dökecek.

Maç Günü ve Saati: Tarih Belli Oldu!

Oğuzhanspor - Yatağanspor karşılaşması, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü saat 14.00’te MAKÜ Stadyumu’nda oynanacak. İlk olarak Pazar günü yapılması planlanan maç, Oğuzhanspor’un 9 Ekim Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası maçına çıkacak olması nedeniyle Cumartesi gününe alındı.

Oğuzhanspor, ligin ilk haftasında taraftarlarının coşkulu desteği ile sahaya çıkacak. 

Oğuzhanspor Yatağanspor Maçı Hakemleri Belli Oldu

Müsabakayı İzmir Bölgesi Hakemi Muhammed Seyda Demirel yönetecek. Yardımcıları ise Osman Güray, Refik Erim ve Aykut Çetinkaya olacak.

Taraftar İçin Ücretsiz Ulaşım: Zafer Yolculuğu Başlıyor!

Bucak Belediyesi, bu heyecanlı maça taraftarlarını taşıyacak ücretsiz otobüsler kaldırıyor. 5 Ekim Cumartesi günü saat 12.00’da, Cumhuriyet Meydanı’ndan hareket edecek otobüslerle MAKÜ Stadyumu’na ücretsiz ulaşım sağlanacak.  Otobüsler, saat 14.00’te başlayacak bu dev maça tüm coşkusuyla katılmak isteyen futbolseverleri taşıyacak.

Maç Bilgileri: Oğuzhanspor - Yatağanspor Yer: MAKÜ Stadyumu Tarih: 5 Ekim 2024 Cumartesi Saat: 14.00

Otobüs Hareket Saati: 12.00
Otobüs Kalkış Yeri: Cumhuriyet Meydanı

Bucak’ın Gururu: Oğuzhanspor Sahaya İniyor!

Bu hafta sonu heyecan dorukta! Unutulmaz anlara tanıklık etmek için sen de bu maçı kaçırma. 

OğuzhansporBölgesel Amatör LigTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.