Olayın adresi Isparta! Bankacı kılığına girdi, 2 milyona yakın parayı hesaba aktardı!

Isparta'da 1 milyon lira ve 25 bin doları dolandıran E.C.G., İstanbul'da yakalandı ve tutuklandı. Paranın dolandırıcının eline geçmesi engellendi.

Isparta'da A.İ.S. isimli şahsı telefonla arayarak kendisini bankacı olarak tanıtan ve şahsın hesabındaki 25 bin dolar ile 1 milyon lirayı kendi hesabına aktaran E.C.G. isimli dolandırıcı, İstanbul'da yakalandı.

Olay, A.İ.S.'nin polise başvurmasıyla ortaya çıktı. Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, A.İ.S.'nin banka hesabındaki paranın başka bir hesaba aktarıldığını öğrendi. Banka görevlilerinin şüpheli işlem gerekçesiyle hesaba bloke koyması, paranın dolandırıcının eline geçmesini engelledi.

Polis ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda, şüpheli hesabın İstanbul'da ikamet eden E.C.G.'ye ait olduğu belirlendi. Isparta ve İstanbul İl Emniyet Müdürlükleri'nin koordineli çalışmaları neticesinde E.C.G., İstanbul'da yakalandı ve gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen E.C.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Isparta haberleriolaydolandırıcılıkTürkiyeIsparta

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.