Osman Öztunç ve Grup Volkan 5 Ekim'de Gölhisar'da Müzik Şöleni Yaşatacak

Gölhisar'da 5 Ekim 2024'te unutulmaz bir müzik şöleni yaşanacak! Osman Öztunç ve Grup Volkan, Park Orman Millet Bahçesi'nde sahne alacak ve müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Burdur Gölhisar'da 5 Ekim 2024'te unutulmaz bir müzik şöleni yaşanacak! Osman Öztunç ve Grup Volkan, Park Orman Millet Bahçesi'nde sahne alacak ve müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Osman Öztunç ve Grup Volkan Gölhisar’da Sahne Alıyor

Burdur'un Gölhisar ilçesi, 5 Ekim Cumartesi günü müzikseverler için büyük bir buluşmaya ev sahipliği yapacak. Ülkü Ocakları Gölhisar İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen etkinlikte, Türk müziğinin sevilen isimlerinden Osman Öztunç ve Grup Volkan sahne alacak. Park Orman Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek.

Etkinlik Detayları

Konser, 5 Ekim Cumartesi günü saat 21.00'de Park Orman Millet Bahçesi Düğün Salonu önünde gerçekleşecek. Katılımın ücretsiz olacağı bu etkinliğe tüm halk davet edilirken, Burdur ve çevre illerden yoğun bir katılım bekleniyor. Etkinlik, yerel kültür ve müziği bir araya getirerek Gölhisar'ın sosyal hayatına da renk katacak.

Halkı Bir Araya Getiren Konser

Ülkü Ocakları Burdur İl Başkanı Şevki Gediz, yaptığı açıklamada, Osman Öztunç ve Grup Volkan'ın sahne alacağı bu konserin, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği bir etkinlik olacağını vurguladı. "Burdur halkını bu anlamlı günde yanımızda görmek istiyoruz. Hep birlikte güzel bir gece geçireceğimize inanıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Osman ÖztunçGrup VolkanÜlkü Ocakları Gölhisar İlçe BaşkanlığıTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.