Osmaniye'deki yangın havadan ve karadan müdehaleyle söndürüldü.

orman yangını söndürüldü. Detaylar haberimizde.

Osmaniye’nin Sumbas ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın, karadan ve havadan müdahale ile büyümeden söndürüldü. Yangın nedeniyle 2 dekar ormanlık alan zarar gördü.
Edinilen bilgiye göre, Sumbas’ın Gafarlı köyü Diniker Mahallesi’nde henüz bilinmeyen bir sebeple ormanlık alanda yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine Kadirli Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı arazözler ve yangın ilk müdahale ekibi sevk edildi. 5 arazöz ve personel karadan, 1 yangın söndürme uçağı ve 2 yangın söndürme helikopteri ise havadan müdahale etti. Yapılan müdahale sonucu orman yangını büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.
Yangında 2 dekar ormanlık alan zarar gördü.İHA.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

yangınTürkiyeOsmaniye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.