Osmaniye Kadirli kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam

Kadirli ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Sakarya Akyazı Kaymakamı Yakup Güney , Osmaniye Kadirli Kaymakamı olarak atandı.

Kadirli ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Sakarya Akyazı Kaymakamı Yakup Güney , Osmaniye Kadirli Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Resmi gazetede yayımlanan kararnameye göre, Osmaniye Kadirli ilçesinde görev yapmakta olan Vehbi Bakır , Samsun Canik Kaymakamı olarak atanırken, Sakarya Akyazı Kaymakamı Yakup Güney , Kadirli Kaymakamı olarak atandı.

Kadirli Kaymakamı Yakup Güney Kimdir?

1978 yılında İstanbul'da doğdu. İlköğretimini İstanbul'da, Ortaöğrenimini Mersin Silifke'de, Lise öğrenimini ise İzmir'de ( İzmir Maliye Meslek Lisesinde) tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2002 yılında girdiği Kaymakamlık mesleğinde Isparta Sütçüler ve Afyon Hocalar İlçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.
 
Kırşehir Akpınar ve Erzincan İliç İlçelerinde Kaymakam olarak, Adıyaman Vali Yardımcısı, Sivas Zara ve Zonguldak Devrek İlçelerinde Kaymakam olarak görev yaptıktan sonra, 01/09/2018 tarih ve 2018/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile İlçemize Kaymakam olarak görev yapmıştır.
 
İngiltere'de Exeter Üniversitesinde Kamu Yönetimi alanında Yüksek Lisans yapmış olan İlçemiz Kaymakamı Yakup GÜNEY evli ve iki çocuk babasıdır.

Yakup GüneyatamaTürkiyeOsmaniyeKadirli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.