Özgür Özel, Burdur'da belediye başkanlarıyla bir araya gelecek

Burdur, 1 Ağustos'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve 20 CHP'li belediye başkanını ağırlayacak. Tarım ve yerel yönetimler temalı toplantıda tecrübe paylaşımı yapılacak.

Burdur, 31 Mart Seçimlerinden sonra 20 CHP'li İl Belediye Başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilecek önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz'in ev sahipliğinde düzenlenecek olan bu toplantı, belediyeler arasındaki dayanışma ve iş birliğini artırmanın yanı sıra tecrübe paylaşımlarını da hedefliyor.

1 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek toplantıya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Zeybek ve birçok CHP'li belediye başkanı katılacak. Toplantıda ayrıca Dr. Murat Bolat ve Doç. Dr. Cemalettin Ayvazoğlu sunum yapacak.

Toplantıya katılacak belediye başkanları arasında Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal, Amasya Belediye Başkanı Turgay Sevindi, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, Bartın Belediye Başkanı Muhammet Rıza Yalçınkaya, Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Çanakkale Belediye Başkanı Muharrem Erkek, Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel ve Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem bulunuyor.

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: "2019 seçimleri sonrası CHP’li 11 il Belediye Başkanı olarak başlattığımız ve zamanla gündemli toplantı haline dönen İl Belediye Başkanlarımızın toplantılarının ilkini 2024-2029 döneminde daha kurumsal ve tematik bir yapıda, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımıyla Burdur’da başlatıyoruz. Bu toplantıda, başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel olmak üzere, Genel Başkan Yardımcılarımız, Parti Meclis üyelerimiz ve alanında uzman kişilerin katılımıyla, her birimizin kendi bölgesindeki üreticilere nasıl katkı sağlayabileceğimizi ve yerel yönetimlerin bu süreçteki rolünü değerlendireceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında üretimin nasıl değerli hale geleceğini konuşacağız."

Toplantının teması "Tarım, Hayvancılık ve Yerel Yönetimler" olacak ve bu konuda çeşitli sunumlar ve tartışmalar gerçekleştirilecek. Başkan Ercengiz, bölgenin ve dönemin hassasiyetini göz önünde bulundurarak bu temayı seçtiklerini belirtti ve toplantının Burdur’a ve katılımcı belediyelere önemli katkılar sağlayacağına inandığını ifade etti. - Burdur Haberleri

Burdur HaberleriÖzgür Özelbelediye başkanlarıAli Orkun ErcengizTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.