Pazaryeri'nde Sporculara Empati Atölyesi Düzenlendi!

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde sporculara ‘Empati Atölyesi’ gerçekleştirildi.

Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde sporculara ‘Empati Atölyesi’ gerçekleştirildi.
Pazaryeri Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünce sporculara Psikolog Yasemin Tekin tarafından ‘Empati Atölyesi’ eğlenceli ve öğretici bir şekilde gerçekleştirildi. Sporcular ‘iletişim’ denince akıllarına gelen kelimelerden oluşturdukları şiir ve şarkıları birlikte okuyarak keyifli bir eğitim aldılar.
Hem eğlendiren hem öğreten eğitimlerin devam edeceği belirtildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Empatiatölyeson dakikasporcularTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.