Portsan Mermer Başkanı Mehmet Cadıl'dan BUTSO Başkanı Yusuf Keyik'e ziyaret

Hayırsever iş insanı Mehmet Cadıl ve eski Burdur Defterdarı Naci Günaydın, BUTSO Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Burdur’un ekonomik ve sosyoekonomik gündemi masaya yatırıldı.

Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve Hayırsever İş adamı Mehmet CADIL ve eski Burdur Defterdarı Naci GÜNAYDIN Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK'i makamında ziyaret ettiler.

Nezaket ziyaretinde ekonomik gelişmeler ile birlikte il gündemi değerlendirildi, güncel sosyoekonomik konular hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Burdur'un ihracat hacmi ve ihraç ürünleri, üretim, pazarlama, girdi maliyetleri, organize sanayi bölgeleri, küresel ticaretteki kırılganlıklar, döviz kurları, enflasyon, finansmana erişim, doğaltaş sektörü, vergi mükellefleri, vergi düzenlemeleri, işveren ve çalışanlar, 2025 yılı asgari ücret öngörüleri, dünyadaki savaşlar, Türkiye'nin stratejik önemi ve özelliklerinin yanı sıra Burdur ve Bucak gündemindeki konular etraflı bir şekilde ele alındı.

Ziyaretten büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf KEYİK, hayırsever iş adamı Mehmet CADIL'a nazik ziyareti için şükranlarını dile getirdi, işlerinde kolaylıklar ve başarılar diledi.

İş adamı CADIL'ın Burdur'un sosyoekonomik tarihinde önemli bir yeri olduğunu belirten Başkan KEYİK, eğitim ve öğretim hayatı başta olmak üzere yaptığı hayırlardan ve Burdur ekonomisine verdiği desteklerden dolayı hayırsever iş insanı Mehmet CADIL'a teşekkür etti.

Burdur defterdarı iken Bayburt defterdarlığına atanan eski Defterdar Naci GÜNAYDIN'a da nezaket ziyareti için ayrıca teşekkür eden Başkan KEYİK, GÜNAYDIN'a yeni görevinde bir kez daha başarılar diledi.

Yapılan görüşmelerde BUTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin YARDIM ve Hasan Ali DALDAL, BUTSO Meclis Başkanı Ömer ÇELİKER, BUTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan ÇİÇEK ve İzzet GEÇER de yer aldılar.

Yusuf KeyikMehmet CadılTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.