Ramazan Ezin'den Türkiye 2'ncisi Güreşçi Sahra Baştaş’a tebrik

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, U11 U13 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında ikinci olan Sahra Baştaş’ı tebrik etti. Başarısı Çeltikçi halkını gururlandırdı.

Çeltikçi Belediye Başkanı Ramazan Ezin, belediye personeli Ali Baştaş'ın kızı Sahra Baştaş'ın elde ettiği önemli başarıyı duyurdu. Ankara'da düzenlenen U11 U13 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olan Sahra Baştaş'a başarı dileklerinde bulundu.

Başkan Ramazan Ezin yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

"Belediye personelimiz Ali BAŞTAŞ'ın biricik kızı Sahra BAŞTAŞ, Ankara'da düzenlenen U11 U13 Kadınlar Güreş Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olmuştur. Yavrumuza hediyesini takdim ettik. Başarılarının devamını diledik, sporun ve sporcunun her daim arkasındayız."

Başkan Ezin, Sahra'nın bu önemli başarısının hem ailesi hem de Çeltikçi halkı için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Belediye olarak gençlerin spor alanında desteklenmesi için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Sahra Baştaş'a gelecek turnuvalarda da başarılar diledi.

Ramazan EzinSahra BaştaşgüreşçiTürkiyeBurdurÇeltikçi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.