Sadir Durmaz Kızılkay'da! Başkan Güngör'ü takdir etti, çalışmaları çok beğendi

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör'ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında belediye çalışmaları ve yeni seyir terası değerlendirildi. Durmaz, projeleri takdir ettiğini ifade etti.

MHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör’ü makamında ziyaret etti. 

Coşkulu Karşılama

Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve beraberindeki heyet, belediye önünde coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Karşılamada vatandaşların yoğun ilgisi gözlerden kaçmadı. Başkan İlkay Güngör, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, "Bugün Genel Başkan Yardımcımız Sn. Sadir Durmaz Beyefendi, bizleri onurlandırdı. Hem kendilerine hem de İl Başkanımıza teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Belediyeye ve Yeni Seyir Terasına Ziyaret

Ziyaret sırasında Sadir Durmaz, belediye hizmet binasını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından, Kızılkaya Belediyesi'nin yakın zamanda hizmete açtığı seyir terasını gezdi. Durmaz, Kızılkaya'nın turizm potansiyeline katkı sağlayacak bu yatırımı takdir ettiğini belirterek, "Böylesi güzel projelerin yerel halk için büyük bir değer taşıdığına inanıyorum." dedi.

Teşekkür Mesajı

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, "Nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ve İl Başkanımıza teşekkür ederim. İlçemizin gelişimine olan katkıları ve destekleri bizler için çok kıymetli." diyerek sözlerini tamamladı.

Sadir Durmazİlkay GüngörTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.