Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün kırkı için Ağlasun'da! Mevlit ve hatim yapıldı

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün vefatının ardından Burdur Yeşilbaşköy'de kırk duasını yaptırdı. Soyman, köylülerin desteğiyle duygusal anlar yaşadı.

Burdur'un Ağlasun ilçesi, Yeşilbaşköy Mahallesi'nde duygusal anlar yaşandı.  Ünlü Sanatçı Safiye Soyman, oğlu Harun Akaröz'ün vefatının ardından Yeşilbaşköy'de kırk duasını yaptırarak, evde mevlit ve hatim yapıldı.

Oğlumu Yalnız Bırakmadılar

Ünlü sanatçı Safiye Soyman, oğlunun vefat ettiği Yeşilbaşköy'de gerçekleştirdiği kırk duası sırasında duygularını dile getirdi.

Safiye Soyman yaptığı açıklamada, "Oğlumu yalnız bırakmadılar, buradaki halk bana büyük destek oldu. Oğlum bu köyü çok severdi, altı ay boyunca burada yaşardı. Biz de onun hatırasına burada kırk duasını yapmak istedik. Köylülerimiz, dostlarımız sağ olsun, beni yalnız bırakmadılar. Binlerce insan dualarımıza katıldı," ifadelerini kullandı.

Safiye Soyman, kırk duasının ardından mevlit okutacaklarını ve Kur'an-ı Kerim hatmi yapacaklarını belirtti. "Bu köy her zaman yaşayacak, oğlumuz burada huzur buluyordu," dedi.

Soyman, taziye ve destek mesajları gönderen herkese teşekkür ederek, "Allah razı olsun. Oğlumun mekanı cennet olsun. Genç yaşta kaybettik. Beni arayan, soran, yanımda olan herkese minnettarım," dedi.

Köy Halkı Soyman'ı Yalnız Bırakmadı

Yeşilbaşköy Muhtarı Ali Koçer ise, Harun Akaröz'ün vefatı nedeniyle duyduğu üzüntüyü dile getirerek yaptığı açıklamada, "Harun kardeşimize Allah'tan rahmet diliyorum. Safiye Hanım, mevlüt yemeği için köyümüzü tercih ettiğiniz için teşekkür ederim. Köyümüz her zaman sizinle, burayı boş bırakmayın." ifadelerini kullandı.

Safiye SoymanHarun AkarözmevlitTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.