Sagalassos yolunda kaza! 2 kişi yaralandı

Burdur'un Ağlasun ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu iki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan müdahalelerin ardından hastaneye sevk edildi.

Burdur'un Ağlasunda ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucunda trafik kazası meydana geldi. Trafik kazasında motor sürücüsü yaralandı.

Kaza, bugün Burdur'un Ağlasun ilçesi Sagalassos Antik Kenti yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Serkan H. yönetiminde 07 FLT 83 plakalı motosiklet ile Fatih A. yönetiminde 15 ay 686 plakalı otomobil çarpıştı çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan Serkan H. ve Dilek D. yaralanırken, otomobil sürücüsü Fatih A. olaydan yara almadan kurtuldu.

Kaza sonrasında 112 Acil çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonrasında yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Ağlasun ilçe hastanesine naklettiler Ağlasun ilçe hastanesinde yapılan ilk tedavilerinin ardından bir üst sağlık kuruluşuna yaralılar nakledildi

trafik kazasıSagalassos Antik KentiTürkiyeBurdurAğlasun

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.