Sakın itibar etmeyin! Yunus Emre Akalın'dan önemli uyarı

Burdur İş-Kur İl Müdürü Yunus Emre Akalın, sosyal medyada artan "Evde Ürün Paketleme" dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı. Resmi kurumlara güvenin, dolandırıcılara karşı dikkatli olun.

Burdur İş-Kur İl Müdürü Yunus Emre Akalın, son dönemde sosyal medyada artan "Evde Ürün Paketleme" dolandırıcılığına karşı vatandaşları uyardı. Sosyal medyada özellikle evde sabun, çorap, toka gibi ürünleri paketleyerek kolay kazanç vaat eden dolandırıcıların sayısında artış gözlemleniyor.

Kişisel Bilgileriniz Tehlikede

Dolandırıcılara inanarak başvuran birçok kişi, yalnızca parasını kaybetmekle kalmayıp, aynı zamanda kişisel bilgilerinin de ele geçirilmesi ve tehdit edilmesi gibi ciddi sorunlarla karşılaşıyor.

Müdür Akalın: 'Resmi Kurumlara Güvenin'

Müdür Akalın, "Kurumumuzun adını kullanarak 'evde iş imkanı, evde paketleme' gibi reklam ve mesajlara kesinlikle itibar etmeyin," diyerek vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Resmi kanallar dışındaki ilanlara karşı tedbirli olunması gerektiğini vurgulayan Akalın, bu tarz dolandırıcılık olaylarına karşı İş-Kur’un herhangi bir evde iş imkanı sağlamadığını belirtti.

dolandırıcılıkYunus Emre AkalınTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.