Saniye Başkan’dan emeklilere müjde! İkamet şartı kaldırıldı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Şefika Şevket Emel Emekliler Merkezi'nde ikamet şartını kaldırarak emeklilere müjde verdi. Artık emekliler, ikamet şartı olmaksızın merkezin hizmetlerinden faydalanabilecek.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran’dan emeklilere sevindirici haber. Saniye Başkan Şefika Şevket Emel Emekliler Merkezinin ikamet şartını kaldırdı.

Saniye Başkan, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, " Bu zamana kadar daha iyi hizmet sunabilmek adına ikametgâh şartı koyulmuştu. Türkiye’nin bulunduğu ekonomik koşullardan en çok etkilenen siz değerli emeklilerimizin yanında olduğumuzu her zaman göstermeye çalıştık. Bugüne kadar emekli merkezine girişte ikametgâh zorunluluğunun sebebi Korkuteli’miz kışın 59 bin nüfusa sahipken yazın bu sayı 300/400 binlere kadar çıkıyor. Fakat bizler sizlere, devletten sadece 59 bin kişi için aldığımız destekle hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu sebeple nüfus artışına ihtiyaç duyuyorduk.

Fakat şuan sizlerin bulunduğu koşullardan ötürü ikinci bir karara kadar merkezimize giriş için ikametgah zorunluluğunu kaldırdık. Merkezimiz siz değerli emeklilerimizin kullanımına açılmıştır. Tesisimize emekli kartınızla gelip kayıtlarınızı yaptırabilirsiniz. Tüm emeklilerimize ve Korkuteli’mize hayırlı uğurlu olsun. Emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onları toplumsal yaşamın içinde daha aktif kılmak için çeşitli projeler üretmeye devam edeceğiz. Korkuteli'deki emeklilerimizin hayatlarını kolaylaştıracak ve onlara daha fazla destek olacak çalışmalara odaklanacağız," ifadelerini kullandı.

Yeni düzenleme ile birlikte, Şefika Şevket Emel Emekliler Merkezi'nin sunduğu çeşitli hizmetler ve etkinliklere, Korkuteli'de ikamet etmeyen, ancak Korkuteli'yi ziyaret eden ya da burada yaşayan emekliler de erişim sağlayabilecek.

Saniye CaranemekliikametşartTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.