Saniye Başkan, Mevlüt Çavuşoğlu’nu Korkuteli’nde ağırladı

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Ak Parti Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı. Çavuşoğlu, Caran’a yeni görevinde başarılar diledi. Ziyarette yerel yönetim üyeleri de hazır bulundu.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, , Eski Dışişleri Bakanı Ak Parti Antalya Milletvekili ve NATO PA Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Eski Dışişleri Bakanı Ak Parti Antalya Milletvekili ve NATO Parlamenter Asamblesi (PA) Türk Delegasyonu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ağırladı. Çavuşoğlu, Saniye Başkan’a tebrik ziyaretinde bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi. Ziyareti sırasında Çavuşoğlu’na; Korkuteli Kaymakamı Sezgin Üçüncü, Ak Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Osman Nuri Kök, Ak Parti Korkuteli Belediye Meclis Üyeleri, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

Ziyaret sırasında, Çavuşoğlu, Saniye Caran'ın Korkuteli Belediye Başkanı olarak üstlendiği görevin önemine dikkat çekerek, her zaman destekçisi olacaklarını ifade etti. Çavuşoğlu, Caran’a “hayırlı olsun” dileklerini iletirken, belediye başkanlığında başarılar temenni etti.

Saniye Başkan ise, Çavuşoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, desteği için teşekkür etti. Saniye Başkan; “Köklü Geçmiş Aydınlık Gelecek” bir slogandan fazlası. Burada doğup büyümüş köklü geçmişe sahip buranın evlatları olarak gelecek nesillerimize aydınlık günler bırakmak için çıktık bu yola. Hiç bir ayrım yapmadan milletimizin halkımızın istediği huzura kavuşturmak için geldik. Niyet halis olunca sonuçta güzel oluyor. Diye konuştu.

Saniye CaranMevlüt ÇavuşoğluTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.