Saniye Başkan TBB Seçimlerinde Asil Kâtip Üye Seçildi

Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için önceki gün Ankara’ya giden Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran 505 oy alarak asil kâtip üye seçildi.

Türkiye Belediyeler Birliği seçimleri için önceki gün Ankara’ya giden Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran 505 oy alarak asil kâtip üye seçildi.

Önceki gün Türkiye Belediyeler birliği Seçimleri için Ankara’ya giden Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran toplamda 765 delegeden 505’nin oyunu alarak asil kâtip üye seçildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Saniye Başkan; “Türkiye Belediyeler Birliği'ne asil katip üye olarak seçilmekten dolayı büyük bir gurur ve heyecan duyuyorum. Tarafımı asil kâtip üye seçen tüm delegelerimize şükranlarımı sunarım. Yerel yönetimlerimizin güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması için birlikte çalışmak benim için büyük bir sorumluluktur. Bu önemli birliğe katkı sağlamak adına elimden gelenin en iyisini yapacağımdan eminim.

Ayrıca Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu'nu tebrik ederim. Ülkemizin dört bir yanındaki belediyelerimizin temsilcileri olarak, yerel yönetimlerimizin güçlendirilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması için kararlılıkla çalışacağız. Kentlerimizi daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir ve daha çağdaş hale getirmek için birlikte adımlar atacağız.” İfadelerini kullandı.

Saniye CaranTBBkatip üyeTürkiyeAntalya

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.