Saniye Caran duyurdu! Halk Ekmek açıldı

Başkan Saniye Caran, Korkuteli'nde Halk Ekmek projesinin hayata geçtiğini duyurdu. İlk etapta 4 noktada hizmet verecek olan Halk Ekmek, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmekler sunacak.

Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, sevindirici bir haberle Korkuteli halkının karşısına çıktı. Başkan Caran, ilk seçim projelerinden biri olan Halk Ekmek'in ilçede hizmete açıldığını duyurdu.

HALK EKMEK KAÇ NOKTADA HİZMET VERECEK?

İlk etapta Korkuteli'nde 4 noktada hizmet verecek olan Halk Ekmek, bayramdan sonra daha da genişleyerek tüm ilçeye ulaşmayı hedefliyor.

HALK EKMEK ARTIK KORKUTELİ'NDE

Başkan Caran, yaptığı açıklamada, "Sevgili İlçe Halkı, gururla duyuruyoruz: İlk seçim projemizi hayata geçirdik! Halk ekmek artık ilçemizde! Sizler için sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmekler sunarak verdiğimiz sözü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlk etapta 4 nokta da hizmet verecek olan Halk Ekmek bayramdan sonra artarak devam edecek. Hep birlikte daha adil ve sağlıklı bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük bir memnuniyet duyuyoruz." ifadelerini kullanarak halkına teşekkürlerini iletti.

Korkuteli halkı, Halk Ekmek'in hizmete açılmasından büyük memnuniyet duyuyor ve Başkan Caran'a bu projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ediyor.

Saniye Caranhalk ekmekekmekKorkuteli BelediyesiTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.