Şanlıurfa Viranşehir kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Kemal Ülkü kimdir?

Viranşehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü, Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı olarak atandı.

Viranşehir ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Şırnak Beytüşşebap Kaymakamı Kemal Ülkü, Şanlıurfa Viranşehir Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Viranşehir Kaymakamı Kemal Ülkü Kimdir?

Kemal ÜLKÜ, Eskişehir doğumlu olup ilk ve orta öğrenimini Manisa’da tamamlamıştır. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi’nden başarıyla mezun olduktan sonra akabinde girmiş olduğu Maliye Bakanlığında Vergi Müfettişi olarak yaklaşık üç yıl süreyle görev yapmıştır. 2017 yılında Uşak Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etmiştir. İl Merkez Stajının ardından sırası ile Akhisar ve Bayındır İlçelerinde Kaymakam Refikliği Stajını, Samsun Ayvacık ilçesinde Kaymakam Vekilliği ve Ankara’da Teftiş Stajını tamamlamıştır. İngiltere’de, “The University of Sheffield” bünyesinde Birleşik Krallık’ta Yerel Yönetimler ve Gelir Kaynakları üzerine gözlem ve araştırmalarda bulunarak bu konudaki tez çalışmalarını tamamlamıştır. Aydın ili Buharkent ilçesi ve Malatya ili Arguvan ilçesinde Kaymakam olarak görev yapmıştır. 11.08.2022 tarih ve 2022/392 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararnamesiyle Beytüşşebap ilçesine atanmış ve 26.08.2022 tarihinde görevine başlamıştır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kemal ÜlküatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.