Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in aşk iddiaları gündemi salladı! Yeni açıklama geldi

Magazin gündemini sarsan Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkıyla ilgili son açıklamalar! Bakın neler söylediler... Detaylar için tıklayın.

Magazin gündemine damgasını vuran ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ve şarkıcı Mert Demir'in aşk iddialarına dair gelişmeler, ikilinin ilişkisi hakkında merak uyandırdı.

'Durun bakalım'

Son açıklamalara göre, Serenay Sarıkaya'nın "Durun bakalım" şeklindeki yanıtı ve Mert Demir'in "Güzel bir anıydı bizim için" ifadeleri, ilişki iddialarını doğrular nitelikteydi.

Ünlü çift, geçtiğimiz günlerde bir davette bir araya gelmiş ve Mert Demir'in seslendirdiği "Ateşe Düştüm" şarkısında Serenay Sarıkaya'nın vokal yapmasıyla ilgili açıklamalar yapmışlardı.

Sarıkaya'nın "Durun bakalım" demesi ve Mert Demir'in "Güzel bir anıydı" ifadesiyle ikilinin arasındaki ilişkiyi doğrulayan açıklamalar, hayranları tarafından ilgiyle takip edilirken, Mert Demir'den de konuya dair ilk açıklama geldi. 

'Güzel bir anıydı bizim için'

Konuya dair ilk açıklama yapan Mert Demir ise "Güzel bir şarkı yaptık. Aktı gitti herkeste de bir karşılık buldu. Şarkı üzerine buluştuk. Güzel de bir anı oldu bizim için. Kendi aramızda bir şeydi ama tabii ki saklayabilmek çok da mümkün olmadı. Güzel bir anıydı bizim için." ifadelerini kullandı.

ünlülerin aşk iddialarıSerenay SarıkayaMert DemirTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.