Serik Belediyesi Kadınlar İçin Lokal açtı

Antalya Serik Orta Mahalle 9 Mart parkı içerisinde hizmete giren kadınlar lokalinden 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, kadınlarımız kaliteli hizmet anlayışı ile cüzzi fiyatlara faydalanabilecekler. 7 gün açık olan Kadınlar lokalinde kadınlarımız her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini düzenleyebilecekler.

Serik Belediyesi Kadınlar lokali hizmete girdi
Serik Belediyesi tarafından işletilen Kadınlar Lokali faaliyete geçti.
Serik Orta Mahalle 9 Mart parkı içerisinde hizmete giren kadınlar lokalinden 10.00 ile 20.00 saatleri arasında, kadınlarımız kaliteli hizmet anlayışı ile cüzzi fiyatlara faydalanabilecekler.
7 gün açık olan Kadınlar lokalinde kadınlarımız her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini düzenleyebilecekler.
Konuyla ilgili bilgi veren Serik Belediye Başkanı Op.Dr. Kadir Kumbul, “Belediye Başkanı seçilmeden önce kadınlarımıza verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getirdik. Kadınlarımızı 9 Mart parkı içerisinde açtığımız Kadınlar Lokalimiz ile buluşturduk. Kadınlarımız baş tacımızdır. Kadınlarımız kaliteli hizmet anlayışı ile lokalimizde her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerini gerçekleştirebilirler. Tüm kadınlarımızı lokalimize davet ediyoruz.” dedi.

Kadınlar LokaliSerik BelediyesiSerik belediye BaşkanıOp Dr Kadir KumbulSerik Son DakikaAntalya Son DakikaTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.