Serik'te feci kaza Motor çarptı araç üstünden geçti

Antalya ili Serik ilçesinde yolun karşısına geçmek isteyen yaya Zeki Acar (52) , motosikletin çarpması ve otomobilin üstünden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

Serik’te feci kaza
Serik’te yolun karşısına geçmek isteyen yaya, motosikletin çarpması ve otomobilin üstünden geçmesi sonucu hayatını kaybetti.
Kaza D 400 karayolu üzerinde, Serik- Belkıs köprüsü arasında akşam 22:15 sıralarında meydana geldi. Zeki Acar (52), isimli vatandaş, yolun karşısına geçtiği sırada, yolun karanlık olmasından dolayı sürücünün yayayı fark etmemesi sonucu motosiklet çarptı. Daha sonra yere yuvarlanan Acar’a arkadan gelen otomobil çarptı. Kazayı fark eden diğer sürücüler. durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine haber verdiler. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemede Zeki Acar’ın hayatinı kaybettiğini belirledi. Acar’ın cansız bedeni hastane morguna oradanda otopsi incelemesi için Antalya Adlı Tıpa kaldırıldı. Kazaya karışan motosiklet sürücüsü, ifadesi alınması için polis karakoluna götürülürken, diğer çarpan otomobil sürücüsünün bulunması için çalışma başlatıldı. Kazayla ilgili inceleme devam ediyor...serik ajans 

Antalya Trafik KazasıSerik KazaAntalya Kazaserik trafik kazasıAntalya son dakikaSerik Son DakikaTürkiyeAntalyaSerik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.