Serpil Çakmaklı'nın evi göz kamaştırdı, Serpil Çakmaklı'nın saray yavrusu evinin fotoğrafları ve videosu

Türk sinemasının efsane sanatçılarından Serpil Çakmaklı saray yavrusu gibi, şık döşenmiş evinin kapılarını açtı. Altın varaklı eşyaları dikkat çeken Çakmaklı, bu evinin yazlık evi olduğunu söyledi. Evrim Akın, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programında bu hafta efsane sanatçı Serpil Çakmaklı'nın evine konuk oldu. Serpil Çakmaklı güzelliği ve fit görünümüyle bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Sevecen tavırları, güler yüzü, samimiyeti ve çıtı pıtı güzelliğiyle çok beğeni toplayan Evrim Akın, her Pazar günü saat 12.45'te Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" adlı programında bu hafta Serpil Çakmaklı'ya misafir oldu.

Programın başında ünlü yıldız Serpil Çakmaklı'nın alışveriş çekimleri yer aldı. Serpil Çakmaklı modern şıklığı, doğallığı ve fit görünümüyle çok beğeni topladı. Alışverişe başlamadan önce "Ben yürüyüşe bayılıyorum, her gün 10-15 km. yürüyorum." diyen sanatçının ideal kilosu ve güzelliği gözlerden kaçmadı.

 Kanal D'de yayınlanan "Evrim Akın ile Ev Gezmesi"ni izlemek için:

ünlülerTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.