Seydişehir Tınaztepe Tesislerinin Sahibi Bayram Çelmeli 'yi Adım Takip etti 12 kurşunla öldürdü

Seydişehir Tınaztepe Tesislerinin Sahibi Bayram Çelmeli Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti Konya -Antalya yolu üzerinde bulunan Tınaztepe Dinlenme Tesislerinin sahibi Bayram Çelmeli, iş dönüşü silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Aynı araçta bulunan kardeşi yara almadan kurtuldu,

Konya’nın Seydişehir ilçesinde alacak verecek kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.
Olay, gece saatlerinde Seydişehir-Isparta - Antalya Kara yolu Susuz Yaylası mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seydişehirli iş adamlarından Bayram Çelmeli aracı ile çalıştığı iş yerinden döndüğü sırada aralarında alacak verecek meselesi olduğu ve Gaziantep’ten geldiği belirtilen M.K. tarafından durduruldu. İkili arasında yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.K. yanında bulunan silahla Bayram Çelmeli’nin bacaklarına 11 el ateş etti. Bayram Çelmeli’nin yanında bulunan kardeşi R.Ç.’nin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bacaklarından yaralanan Çelmeli, ambulans ile Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılırken burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Çelmeli’nin cenazesi, otopsi yapılmak üzere Konya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Zanlı M.K. ise olaydan sonra Bozkır ilçesinde aracı ile yakalanarak gözaltına alındı.
Olayda hayatını kaybeden Bayram Çelmeli ile M.K.’nin arasında alacak verecek meselesi olduğu ve M.K.’nin daha önce ilçeye gelerek Bayram Çelmeli ile görüştüğü belirtildi. Olayda hayatını kaybeden Bayram Çelmeli’nin Seydişehir- Antalya Kara yolu üzerinde dinlenme tesis işletmeciliği yaptığı ve çıkan yangın sonrası büyük zarar gören işletmesinin daha sonrasında konkardato ilan ettiği de öğrenildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Konya Son DakikaSeydişehir CinayetSilahlı saldırıSeydişehir Devlet HastanesiTürkiyeKonyaSeydişehir

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.