Sigorta şirketleriyle anlaşmalı! Ceylan Oto Boya ve Kaporta Bucak’ta hizmete açıldı

Burdur Bucak'ta hizmet veren Ceylan Oto Boya ve Kaporta, sigorta anlaşmalarıyla kaporta ve boya işlerinde uzman. Mekanik bakım ve ağır vasıta tamiriyle güvenilir hizmet sunuyor.

Burdur’un Bucak ilçesinde açılan Ceylan Oto Boya ve Kaporta, araç sahiplerine sunduğu kolaylıklar ile büyük beğeni topluyor.

Ceylan Oto Boya ve Kaporta, hasarlı araçlar için kaporta ve boya işlemlerini profesyonel bir şekilde yaparak araç sahiplerine kaliteli hizmet sunuyor. Tüm sigorta şirketlerinin hasar dosyalarının açılması ve işlemlerin sorunsuz bir şekilde tamamlayan Ceylan Oto Boya ve Kaporta, müşterilerine büyük kolaylık sağlıyor.

Oto Boya ve Kaporta Hizmetlerinin Ötesinde

İşletme sahibi Ramazan Ceylan, “Sadece kaporta ve boya işi değil” sözleriyle, işletmede kaporta ve boya hizmetlerinin yanı sıra mekanik bakım, tamiri de yapıldığını söyledi. Yılların deneyimiyle hizmete açılan Ceylan Oto Boya ve Kaporta hasarlı araçların alım satımını da gerçekleştiriyor.

“Kalitemiz ve işçiliğimizle Bucak’ta esnaf dostu olarak tanınıyoruz,” diyen Ceylan, müşteri memnuniyetinin kendileri için her şeyden önce geldiğinin altını çizdi. Ticari araçlardan ağır vasıtalara ve otomobil grubunun kaporta boya işlerinin yapıldığını , deneyimli kadrosuyla Sabah 08:00 ile akşam 19:00 arasında hizmet veriyor.

İletişim Bilgileri

Ceylan Oto Boya ve Kaporta hizmetlerinden yararlanmak isteyenler 0 538 075 59 99 numaralı telefondan ulaşarak randevu alabilirsiniz.

Adres: Bucak Ek Sanayi Sitesi 2470 Sokak Bucak / Burdur

oto boyakaportaCeylan Oto Boya ve KaportaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.