Star TV'den yeni bir dizi geliyor, Şehrazat imkansız bir aşkı anlatan dizi çok ses getirecek!

Yalı Çapkını, Sahipsizler gibi sevilen yapımları izleyiciyle buluşturan Star TV, yeni dizi projesinin tanıtımını gerçekleştirdi.

OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği "Şehrazat" dizisi için hazırlıklar başladı. Okuma provası yapılan dizinin kadrosunda İsmail Hacıoğlu, Simay Barlas, Aytaç Şaşmaz, Burcu Cavrar gibi isimler rol alıyor.

Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı‘nın üstlendiği Şehrazat’ın senaryosunu ise Pelin Gülcan, Lara Bulut Tecim ve Batuhan Özbay birlikte yazıyorlar.

Şehrazat dizisinin konusu:

İstanbul’da geçen ve imkânsız bir aşkı konu alan dizide; tıp fakültesinde okuyan güçlü ve umut dolu genç bir kadın olan Şehrazat, sevgilisi Ferhat’la mutlu bir gelecek hayali kurarken, Ferhat’ın suçsuz yere idama mahkûm edilmesi tüm hayatlarını altüst eder. Şehrazat, sevdiği adamı darağacından kurtarmak için karanlık nüfuzuyla tanınan Büyükbey’den çaresizce yardım ister. Ancak, bilmediği bir gerçek vardır: Büyükbey’in yaptığı hiçbir iyilik karşılıksız kalmaz. Büyükbey’in kızı Şirin ve yeğeni Kubat’ın mutsuz evliliği, imparatorluğunu korumak için kurduğu planla birleşince herkesin hayatı kökünden değişecek ve hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

dizilerStar TVTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.