Süper Kupa'da Galatasaray'a kötü haber! Gözler onu arayacak

Elias Jelert, yaşadığı ağrılar nedeniyle Süper Kupa'da Galatasaray-Beşiktaş maçında yer alamayacak. Elias Jelert Süper Kupa maçında neden yok? Elias Jelert neden oynamıyor? Detaylar için tıkla...

Galatasaraylı taraftarlar için üzücü bir haber! Yeni transfer Elias Jelert, Süper Kupa maçında forma giyemeyecek. Elias Jelert Süper Kupa maçında neden yok? Elias Jelert neden oynamıyor? Yarın Süper Kupa'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'a Elias Jelert'ten kötü bir haber geldi.

ELİAS JELERT SÜPER KUPA MAÇINDA NEDEN YOK?

Okan Buruk, Elias Jelert'in birleştiğini ve Danimarkalı futbolcunun riske girmeyeceğini söyledi. Buruk açıklamasında "Davinson Sanchez dün çalışmaya başladı. Elias Jelert'in tipi birleştiğinde, riske girmek istemedik. Lig başlarken, Şampiyonlar Ligi elemesi var. İdmana çekilebildidik ama riske girmek için kullanıldı. Bir iki gün daha dinlenilecek ve başlayacak. Davinson Sanchez iyi bir şekilde bir şekilde geri döndü. En kısa zamanda hazır olacak" ifadesini kullandı.

ELİAS JELERT KİMDİR?

Futbol kariyerine Kopenhag'ın sıralamasında başlayan Elis Jelert, 2022'de A takıma yükseldi. Kopenhag'da altyapı dahil 138 maça çıkan 21 yaş sağ bek, 3 gol ve 13 asist kaydetti. Jelert, Danimarka Milli Takımı'nda 3. maçında forma giydi. Genç futbolcu, bu yaz Galatasaray'a transfer oldu.

SÜPER KUPA MAÇI NE ZAMAN?

2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray ve Ziraat Türkiye Kupası'nı, 3 Ağustos Cumartesi günü (yarın) Süper Kupa maçında karşı karşıya getirecek şekilde ele geçirdi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak. ATV ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

kaynak: Haberler

Süper KupaGalatasarayTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.