Survivor yarışmacısı, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu'dan acı haber, Hasan Yalnızoğlu neden hayatını kaybetti

Hasan Yalnızoğlu'nun Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve aynı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Survivor programı ile tanınan, oyuncu ve dansçı Hasan Yalnızoğlu, bir süredir tedavi gördüğü pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. 7 yaşında bir kız çocuğu olan Hasan Yalnızoğlu'nun Bakırköy Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü ve aynı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Pankreas kanseriyle mücadele eden Yalnızoğlu, özellikle "Survivor" ve "Anadolu Ateşi" dans gruplarındaki performanslarıyla tanınıyordu.

Hasan Yalnızoğlu kimdir?

Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında Nihat Altınkaya'nın ardından ikinci oldu. 2013 yılında Şişli'de kendine ait bir spor salonu açtı. 2014 yılında "Öğrenilmiş Duygular" adındaki kişisel gelişim kitabını çıkardı.

2015 yılında, Acun Ilıcalı'nın TV8 kanalında yayınlanan Survivor All Star yarışmasında yarıştı. Yarışmayı 5. olarak tamamladı. 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında ikinci oldu.

ünlülerSurvivorTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.