Tarım Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen'den Kayalar Grup'a Ziyaret

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ahmet Gümen, Gölhisar Sorkun Köyü'ndeki Kayalar Grup Düve Yetiştirme Merkezi'ne ziyaret ederek Arilik Belgesi takdim etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Prof. Dr. Ahmet Gümen ve heyeti Gölhisar Sorkun Köyü'nde bulunan Kayalar Grup Damızlık ve Düve Yetiştirme Merkezine ziyarette bulundular.

 Prof.Dr. Ahmet Gümen ve İl Müdürü Sayın Eyüp Adıgüzel Kayalar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'ya işletmesi adına düzenlenmiş "Arilik Belgesi"ni takdim ettiler.

Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, nazik ziyaretleri ve tarım ve hayvancılık konusundaki destekleri için Bakan Yardımcısı Gümen'e şükranlarını ifade ederek, teşekkür etti. Ziyarette ilimizin ve ülkemizin tarım ve hayvancılık potansiyeli ele alınarak karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Bakan Yardımcısı Gümen'e, Hayvancılık Genel Müdür Yardımcısı Emre Gürçay, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Sayın Kamil Özcan, Burdur Ticaret Borsası Başkanı Sayın Ömer Gündüzalp, Isparta İl Müdürü Sayın Mehmet Tuğrul, Burdur İl Müdürü Sayın Eyüp Adıgüzel ile kamu ve özel sektörden birçok kişi kendilerine eşlik ettiler.

Ahmet GümenKayalar GrupTürkiyeBurdurGölhisar

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.