Tarım ve hayvancılığın gelişmesi için Meclis Toplantısı gerçekleşti

Bilecik’te Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği 2024 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi.

Bilecik’te Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği 2024 Yılı Dönem Başı Olağan Meclis Toplantısı düzenlendi.
Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş başkanlığında, Tarım ve Hayvancılığı Geliştirme Birliği 2024 yılı dönem başı olağan meclis toplantısı Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.
Toplantıya; Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, İnhisar Belediye Başkanı Nihal Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Oktay Karcı ve Şaban Güdem ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Erol Bandıralı ve üye köy muhtarları katıldı.
Toplantıda 2024 yılı faaliyet raporu görüşülüp onaylandı, birlik encümen üyelerinin ve başkanlık divan üyelerinin seçimi yapılarak, birlik tüzüğünün uygulanması için yönetmelik karara bağlandı.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

meclis toplantısıtarım ve hayvancılıkson dakikaTürkiyeBilecik

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.