Taş Kağıt Makas final bölümü fragmanı izle, Taş Kağıt Makas'ta Harun ve Umut arasında neler yaşandı?

Taş Kağıt Makas 19. Bölüm final fragmanı yayınlandı! Artık herkes yolun sonuna gelmiştir. Harun ve Umut arasında neler yaşandı? Fecir ne yapacak? Sevilen dizinin 19. ve final bölümünde neler olacak?

Kanal D'nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu, 19. ve final bölümü 16 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00'de izlenebilir.

Senaryosunu Uğraş Güneş’in kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Volkan Keskin’in oturduğu Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu dizisinin, final bölümünün özeti şöyle; Harun Yakar’ın Adem’i tanıklık yolundan döndürmesi, Umut’un her şeyini adadığı davasını kaybetmesine neden olur. Davayı kaybeden Umut, yeni bir gerçekle yüzleşir. En başından beri sır saklayan, onun tuzağa çekilmesine sebep olan kişi Harun Yakar’dır. Umut ve Harun arasında, büyük bir savaş başlar.

Bünyamin Emirkıran’ın tahliye edilmesi, Emirkıranlar’da dengelerin yeniden kurulmasına neden olur. Her şeyini geri almak isteyen Bünyamin, Fecir’i geçmiş suçlarıyla tehdit eder. Fecir, hapse girmemek için babasının teklifini kabul etmek zorundadır.

Büyük sona doğru yaklaşırken artık tüm savaş baltaları çekilir. Ne Umut, ne Fecir, ne de Harun Yakar için geri adım ihtimali kalmaz. Herkesin kazanıp, herkesin kaybedebileceği o oyun başlar.

Peki adalet savaşını kim kazanacaktır? Taş mı? Kağıt mı? Makas mı?

Start at 0:01

dizilertaş kağıt makasKanal DTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.