Teknofest 2024'te Burdur'un gururu oldular! Üçüncü olup göğsümüzü kabarttılar

Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Teknofest 2024'te Eğitim Teknolojileri Lise Kategorisi'nde Türkiye üçüncüsü oldu.

Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Teknofest 2024’te Eğitim Teknolojileri Lise Kategorisi’nde Türkiye üçüncüsü olarak göğsümüzü kabarttı. Adana’da düzenlenen ödül töreninde, danışman öğretmen Esengül Başçoban ve öğrencileri sahnede gururla ödüllerini aldı.

Teknofest’te Burdur’a Büyük Gurur

Türkiye’nin en prestijli teknoloji ve inovasyon festivali olan Teknofest, genç yeteneklerin buluştuğu dev bir platform. Burdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi, Eğitim Teknolojileri Lise Kategorisi’nde sundukları yenilikçi projeleriyle büyük bir başarı elde ederek Türkiye genelinde üçüncü sıraya yerleşti.

Başarılı Öğrenciler Adana'da Ödüllerini Aldı

Adana’da düzenlenen ödül töreninde Burdur’un genç mucitleri sahneye çıkarak ödüllerini teslim aldı. Danışman öğretmen Esengül Başçoban liderliğinde yarışmaya hazırlanan ekip, eğitim teknolojileri alanında geliştirdikleri projeleriyle jüriyi etkileyerek bu önemli başarıyı kazandı.

TEKNOFESTBurdur Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip LisesiTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.