Terör ile iltisaklı şahıslarca kaçırılmıştı! Bucaklı kayıp çocuk bulundu

Burdur'un Bucak ilçesinde yaklaşık 1 yıl kadar önce annesi tarafından kaçırılan çocuk bulundu. Terör ile iltisaklı şahıslar tarafından bir yıl aşkın süredir kaçırılan çocuk Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesi Bucak Jandarma ve Burdur Jandarma TEM tarafından yapılan DEAŞ operasyonu sonucunda saklandığı yeri tespit edilerek, Bucak İlçe Emniyetin de desteği ile İstanbul’dan getirilerek ailesine teslim edildi....

Burdur'un Bucak ilçesinde yaklaşık 1 yıl kadar önce annesi tarafından kaçırılan çocuk bulundu.

Oray Ali Ay'ın oğlu, yaklaşık 1 yıl önce Oray Ali Ay'ın boşandığı eşi tarafından okula göndermemek için kaçırılmıştı. Acılı baba uzun zaman çocuğunu sokak sokak arayıp bulamamıştı. 1 Haziran'da Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı ve Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından geçtiğimiz haftalarda yapılan operasyon sonrasında kaçırılan çocuğun dayısı silahlı terör örgütüne üye olma suçundan yakalanarak tutuklandı.

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Bucak İlçe Jandarma Komutanlığı, Burdur İl Jandarma TEM Şube Müdürlüğü ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde titizlikle yapılan çalışmalar sonrasında, tutuklanan şahsın bağlantılarından yola çıkılarak Ali Oray Ay'ın kaçırılan çocuğu, İstanbul'da bulundu.

Geçtiğimiz günlerde meydana gelen trafik kazasında ölen kadının cenazesine gelen şahsi konu ile ilgili olarak gözaltına alan Bucak İlçe Emniyet müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda bulunan kayıp çocuk ailesine teslim edilecek.

ACILI BABA BU SÖZLERLE EVLADINI ARAMIŞTI!

kayıp çocukBurdur HaberleriTürkiyeBurdur

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.