Tiktok fenomeni Kübra Aykut neden öldü? Kübra Aykut'un sevgilisi bakın kimmiş?

Son dakika! Tiktok fenomeni Kübra Aykut, İstanbul'da yaşadığı dairenin 5'inci katından atlayarak intihar etti. İntihar mektubu ve sevgilisi hakkındaki şoke eden detaylar haberimizde!

Tiktok Fenomeni Kübra Aykut 5'inci Kattan Atlayarak İntihar Etti!

Son dakika gelişmesine göre, Tiktok fenomeni Kübra Aykut İstanbul Sultanbeyli’de yaşadığı lüks sitenin 5'inci katındaki dairesinden atlayarak yaşamına son verdi. Güvenlik görevlilerinin durumu fark etmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Aykut’un hayatını kaybettiğini belirledi. Kübra Aykut öldü mü? ve Kübra Aykut neden öldü? sorularına dair tüm detaylar araştırılmaya başlandı.

Kübra Aykut Neden İntihar Etti?

İntiharından saatler önce Kübra Aykut, sosyal medya hesabında aşırı kilo kaybından şikayet ederek bir paylaşım yapmıştı. "Kilo alamıyorum" diyerek sağlık sorunlarından bahseden Aykut, son anlarında dahi takipçileriyle etkileşimde bulundu. Bu paylaşımında, yemek yiyememekten şikayetçi olduğunu ve hızla kilo kaybettiğini vurgulamıştı.

Son dakika haberi… Şoke eden haber İstanbul Sultanbeyli'de gece saatlerinde yaşandı. Tiktok fenomeni Kübra Aykut, yaşadığı lüks bir sitenin 5'inci katındaki dairesinden atladı.

Site güvenliği tarafından durumun haber verilmesi üzerine adrese polis ve sağlık ekibi çağırıldı. Olay yerine giden sağlık ekiplerinin, yaptıkları kontrolde Kübra Aykut'un hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Kübra Aykut'un cansız bedeni, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmaların ardından morga kaldırıldı.

İNTİHAR ETMEDEN ÖNCE EVİNİ TEMİZLEMİŞ

Kübra Aykut'un intihar etmeden önce evini temizlediği ve o anları sosyal medya hesabından paylaştığı ortaya çıktı.

Öte yandan Kübra Aykut'un sevgilim diye bahsettiği kişi ise fenomen Dilan ve Engin Polat çiftinin avukatı Enes Çetinkaya çıktı. Kübra Aykut'un ölüm haberini alan Dilan Polat ile Engin Polat, soluğu hastanede aldı.

İNTİHAR ÖNCESİ NOT BIRAKMIŞ

Kübra Aykut'un ölümünün ardından inceleme başlatıldı. Öyle ki genç fenomenin intihar öncesi bir mektup bıraktığı, Aykut'un mektubunda telefonunun şifresini de yazdığı iddiası ortaya çıktı.

"KİLO ALAMIYORUM" DİYE PAYLAŞMIŞ

Kübra Aykut'un sosyal medyadan son yaptığı paylaşımda aşırı kilo kaybından şikayetçi olduğu açıklamasının yer aldığı görüntüleri paylaştığı ortaya çıktı. Görüntülerde, Aykut'un, "Her şeyimi gayet topladım. Hiçbir sıkıntı yok. Ama kilomu toplayamıyorum. Her gün bir kilo geriye gidiyorum.

Bugün 44 kiloya düştüğümü gördüm. Yemek yiyemiyorum ama acıkmıyorum da. Aranızda böyle olanlar var mı delireceğim az kaldı. İnternetten karışım buldum iştahımı açsın diye onları içiyorum. Vitaminlerimi içiyorum. Acaba vitaminler mi acıktırmıyor diye şeyler uydurmaya başladım.

Doktorumu aradım birden yeme diyor. Ama ben hiçbir şey yiyemiyorum. Sanırım yarın 43. Haftaya 40'a olurum diye düşünüyorum. Bana acil kilo aldırmanız lazım. Yemek yiyemediğim için gücümü de toplayamıyorum ve evimi temizleyemiyorum. Bana yardım eden bir abla vardı ona da ulaşamadım" dediği görüldü.

İŞTE O İNTİHAR MEKTUBU: GÜNLERDİR CAN ÇEKİŞİYORDUM, KİMSE GÖRMEDİ!

Fenomen Kübra Aykut'un intihar etmeden önce yazdığı mektup da ortaya çıktı. Hayatını kaybeden Kübra Aykut, mektubunda, "Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın.

Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi" ifadelerine yer verdi.

kaynak: Sabah

Kübra AykutTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.