Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden gence göz yaşları içerisinde veda

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kaan Çağlar gözyaşları içinde defnedildi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kaan Çağlar gözyaşları içinde defnedildi.
Tavşanlı ilçesi Kayaarası Köyü’nde dün akşam saatlerinde meydana gelen motosiklet kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Kaan Çağlar, Kayaarası Köyü Mezarlığı’nda toprağa verildi. Gencin evinin önünde alınan helallik ve dua esnasında ailesi, nişanlısı ve köy halkı gözyaşlarına boğuldu.
Çağlar’ı Orman İşletme Müdürlüğünde görevli iş arkadaşları ve Kütahya Orman Bölge Müdürü Erhan Dingil de yalnız bırakmadı. Cenazeye İlçe Kaymakamı Hayrettin Baskın, İlçe Jandarma Komutanı Canberk Öztürk, Tunçbilek Belediyesi çalışanları ve köy halkı katıldı.
Çağlar’ın evlilik hazırlığında olduğu öğrenildi.

İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

son dakika haberleritrafik kazasıcenazeTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.