Tunceli Hozat kaymakamı değişti İşte yeni kaymakam Umut Pazarcı kimdir?

Hozat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir İvrindi Kaymakamı Umut Pazarcı, Tunceli Hozat Kaymakamı olarak atandı.

Hozat ilçe Kaymakamı, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile değişti. Balıkesir İvrindi Kaymakamı Umut Pazarcı, Tunceli Hozat Kaymakamı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete' de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile çok sayıda ilçenin kaymakamı değişti.

Hozat Kaymakamı Umut Pazarcı Kimdir?

1988 yılında Manisa’da doğmuştur.İzmir Fen Lisesi ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olduktan sonra 2019 yılında yapılan Kaymakamlık sınavını kazanarak Batman Kaymakam Adayı olarak Mülki idare amirliği mesleğine intisap etmiştir.Balıkesir ve Sivas’ta Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, Zonguldak Alaplı ve Sakarya Sapanca’da Kaymakam refikliği stajını tamamlamıştır.Sırasıyla Düzce Yığılca, Erzurum Oltu ve Ordu Gürgentepe’de Kaymakam Vekili olarak görev yaptıktan sonra yurtdışı stajı kapsamında İngiltere’de University of Sheffield bünyesinde Birleşik Krallık’ın idari yapısı hakkında incelemelerde bulunmuştur. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasındaki süreçte üç ay boyunca Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görev almıştır.
Kaymakamlık Kursunu üstün başarılı olarak tamamlayan Kaymakam iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

Umut PazarcıatamaTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.