Türknet kötü haberi duyurdu! Ücretlere yüzde 25 zam yaptı! Türknet abonelik ücreti ne kadar?

TürkNet, abonelik ücretlerine %25 zam yaparak yeni bir rekora imza attı. Zamlı fiyatlar, yeni aboneler için bugünden, mevcut aboneler için ise bir sonraki fatura döneminden itibaren geçerli olacak.

Temmuz ayında yaşanan zam furyasına internet servis sağlayıcıları da katıldı. Türkiye'nin en büyük hızlı internet ağlarından birine sahip olan TürkNet, abonelik ücretine yüzde 25 zam yaptı. Bu artış, yeni aboneler için bugünden itibaren, mevcut aboneler için ise bir sonraki fatura döneminden itibaren geçerli olacak.

TÜRKNET ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR OLDU?

Ekonomi yönetiminin olumlu açıklamalarına karşın, Türkiye'de ürün ve hizmetlere yönelik zam dalgaları devam ediyor. Temmuz ayında asgari ücrete zam yapılmasa da, emekli maaşlarına yüzde 25 zam yapıldı. Buna karşılık, elektriğe yüzde 38, sigara, alkol ve akaryakıt fiyatlarına ise Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) kaynaklı artışlar geldi. Son olarak, internet faturalarına yönelik zam haberi gündeme geldi.

TürkNet, Gigafiber altyapısı ile Türkiye'nin birçok noktasına 1000 Mbps hızında internet servisi sunuyor. Son yıllarda abone sayısını hızla artıran TürkNet, abonelik ücretlerini yüzde 25 oranında artırarak 399,90 TL'den 499,90 TL'ye yükseltti.

BUGÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ

Bu zam, yeni aboneler için bugünden itibaren geçerli olacak. Mevcut TürkNet kullanıcıları ise bir sonraki fatura kesim tarihinden itibaren zamlı tarifeyi ödemek zorunda kalacak. İnternetin ihtiyaç haline geldiği bir dönemde, TürkNet'in yanı sıra diğer internet servis sağlayıcılarının da Temmuz ayı içerisinde tarifelerine yüksek oranda zam yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

TürknetzamTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.