TÜVTÜRK'ten müjdeli haber, Araç muayenesi daha kolay! 81 ilde onlar muaf olacak

TÜVTÜRK'ün yeni uygulamasıyla araç muayenesi süreci değişiyor. Egzoz testi yeterli olacak mı? Araç sahipleri için büyük kolaylık! Egzoz testiyle muayene işlemleri hızlanıyor ve maliyet azalıyor. Detaylar haberimizde.

TÜVTÜRK’ten araç sahiplerine sevindirici haber geldi. Yeni düzenlemeye göre, belirli koşulları sağlayan araç sahipleri, egzoz gazı emisyon ölçümünü yetkilendirilmiş kurumlarda yaptırarak belgeyi sunmaları halinde araç muayenesinden muaf tutulacak.

Yeni düzenleme sayesinde, belirli koşulları sağlayan araç sahipleri ek testlere gerek kalmadan muayene işlemlerini tamamlayabilecekler. Bu adım, araç sahiplerine zaman ve maliyet açısından önemli avantajlar sunacak.

 Bu uygulama, araç sahiplerine büyük kolaylık sağlayarak hem zaman kazandıracak hem de muayene süreçlerini daha verimli hale getirecek.

Uzun kuyruklar ve ek testlerle uğraşmadan, sadece egzoz pulu belgesi ile muayene işlemleri hızla tamamlanabilecek.

Araç muayene randevusu nasıl alınır?

Gezici istasyonların bulunduğu il ve ilçeleri, TÜVTÜRK'ün resmi internet sitesinden öğrenebilir ve uygun tarihlerde randevunuzu alabilirsiniz.

İnternet üzerinden alınan randevu sayesinde, belirlediğiniz gün ve saatte aracınızı muayeneye sokmak çok daha kolay olacak. Bu sayede uzun kuyruklarda beklemeden hızlıca işlerinizi halledebilirsiniz.

Yeni uygulama sonrasında bazı araç sahipleri randevu almadan muayene istasyonlarına gitse de, TÜVTÜRK randevusuz muayene yapmayacak.

Kaynak: ensonhaber.com

HaberlerTÜVTÜRKaraç muayenesiTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.