Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığına atanan Ramazan Karakaya çalışmalara hızlı başladı

Geçtiğimiz günlerde ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Oğuzhan Dinçer'in takdiri ile Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığına atanan Ramazan Karakaya çalışmalara başladı.

KORKUTELİ ÜLKÜ OCAKLARINDA YENİ GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

Korkuteli Ülkü Ocakları Başkanlığında çalışmaları daha koordineli sürdürebilmek adına yeni atamalar yapıldı. Yeni atamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.
Geçtiğimiz günlerde ülkü Ocakları Antalya İl Başkanı Oğuzhan Dinçer'in takdiri ile Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığına atanan Ramazan Karakaya çalışmalara başladı. Başkan Karakaya, Ocağın daha yararlı ve koordineli çalışmalar yapabilmesi adına ocak içerisinde yeni atamalar yaptı. Bu kapsamda; Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcılığına Aziz Kevzer, Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Ortaöğretim Teşkilatından Sorumlu Başkan Yardımcılığına Süleyman Toprak, Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Ortaöğretim Birim Başkanlığına Yılmaz Pakkan, Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Dergi ve Muhasebe Birimlerinden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Alparslan Kolan, Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Spor ve Sosyal Sorumluluk Biriminden Sorumlu Başkan Yardımcılığına Mehmet Kürşad Bayer, Ülkü Ocakları Korkuteli İlçe Başkanlığı, Sosyal Faaliyetler Birim Başkanlığına Erdoğan Can Giliğ atandı.
Yeni atamaların önümüzdeki günlerde de devam edeceği öğrenildi.

Ülkü OcaklarıKorkuteli Ülkü OcaklarıAntalya son dakikaTürkiyeAntalyaKorkuteli

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.