Uluslararası Diplomasinin Duayeni Bucak’ta! Hikmet Çetin'den Hülya Gümüş'e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem genel başkanı Hikmet Çetin, Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş’ü ziyaret etti. Başkan Gümüş, bu anlamlı ziyaretle ilgili açıklamalarda bulundu. Detaylar için tıklayın.

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, Cumhuriyet Halk Partisi’nin önceki dönem genel başkanı ve Türk siyasetinin saygıdeğer ismi Hikmet Çetin’in Bucak’a yaptığı ziyaret hakkında açıklamalarda bulundu. Uluslararası diplomasinin yaşayan efsanesi olarak anılan Hikmet Çetin, Bucak Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Gümüş ve Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay ile bir araya geldi.

Ziyaretin Detayları

Ziyarette örgüt yöneticilerinin de hazır bulunduğunu belirten Başkan Gümüş, Hikmet Çetin’in bu onurlu ziyaretinin Bucak için büyük bir anlam taşıdığını vurguladı. Başkan Gümüş, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Genel Başkanımız, 20. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanımız, devlet büyüğümüz Sayın Hikmet Çetin, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette İlçe Başkanımız Sayın Av. Ahmet Sedat Oktay ve örgüt yöneticilerimiz de bize eşlik ettiler. Kendisine bu onurlu ziyareti için şükranlarımızı sunuyoruz."

Bucak İçin Güzel Dilekler

Başkan Gümüş, Hikmet Çetin’in Bucak’a yönelik iyi dileklerini paylaştığını sözlerine ekledi.

Hikmet ÇetinHülya GümüşziyaretTürkiyeBurdurBucak

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.