Uluslararası Ticaret, Kültür ve Turizm Festivali Ankara Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanı’nda Yapılacak

Bu Festival Kaçmaz Sosyal Farkındalık Federasyonu ve Uluslararası Kültür Turizm Ticaret Derneği bünyesinde “Dünyaya Açılan Kapı” adıyla 2.Uluslarası Ticaret, Kültür ve Turizm Festivali’ni Ankara Etimesgut’ta düzenliyor. Etimesgut Türk Beyleri Kent Meydanında yapılacak.

Uluslararası Ticaret, Kültür ve Turizm Festivali 22-26 Ekim 2024 tarihleri arasında Ankara’da Etimesgut Belediyesi’ne ait Türk Beyleri Kent Meydanı’nda düzenlenecek. Festivale Türkiye’de bulunan büyükelçilikler ve ilgili bakanlıklar kurum, kuruluşlar ve STK’lar katılım sağlayacak ve etkinlikler düzenlenecek.

Festival 5 gün boyunca sürecek, katılan ülkelerin kültürlerini tanıtacak etkinlikler düzenlenecektir. Katılımcı ülkeler ve ülkemizde bulunan kurumlar, yöresel ürünlerini, kültürlerini tanıtacaktır. Festival’in hedefi uluslararası etkileşimin sağlanması, kültürel ve sanatsal öğelerin tanıtılması ve turizme katkı sağlaması olduğu belirtildi. Festivalin amaçlarının Ankaralı vatandaşlara kültürel etkileşim sunmak olduğu da vurgulandı. Katılımcı ülkelerin, kendi şarkılarını sinema ve tiyatro alanında yaptıkları işleri halka izletme fırsatının bulunacağı festivalde ülkelerin kendi turizmi ve ülkemizin turizmine katkı sağlanmasının hedeflendiği belirtildi. Ankaralı vatandaşlarında birçok ülkeyi ve kültürü tanıyarak güzel vakit geçirmesinin istenildiğinin altı çizildi. Festival 22-26 Ekim 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecektir, tüm halk davetlidir.

Ankara FestivalEtimesgut FestivalUluslararası TicaretKültür ve Turizm FestivaliAnkara Son DakikaTürkiyeAnkaraEtimesgut

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.