Ünlü oyuncu Hazal Kaya 1 yıldır şiddet mağduruymuş, Hazal Kaya'yı kim, neden rahatsız ediyor

Ünlü oyuncu, "Fazla detaya girmek istemiyorum ama yaklaşık 1 yıldır ben de pekçok kadın gibi şiddet mağduruyum." dedi. Hazal Kaya, "‘İmdat dediğim, çare bulamadığım durumlar var. Lütfen yasalar uygulansın, ölmeyelim artık!" ifadelerini kullandı.

“2015’te şizofreni hastası bir hayranımın ısrarlı takip ve tacizine maruz kalmıştım. Benim için anlatması kolay değil. Kendisinde kelepçe var, bende de cihaz var. Bir gün o cihaz öttü. Geldi mi, orada mı, bu ne demek, bilmiyordum. Ve o gün çocuklarım da setteydi.”

Başrolünde rol aldığı, kadına yönelik şiddeti konu alan 'Sorgu' dizisinden de bahseden Kaya, "Şiddete dair çok ciddi cümleleri olan bir dizi. 10 bölüm boyunca çok ağır şeyler izleyeceğiz. Bir taraftan ülkemizde bu olayların gerçeğine tanık oluyoruz. Çok zor bir yerdeyiz. Ölenlerin bir sayı olmadığını, insan olduğunu, birilerinin kızı, birilerinin sevgilisi, birilerinin en yakın arkadaşı olduğunu hatırlatmamız gerekiyor. Şu an yapılması gereken tek şey kanunların uygulanmasını sağlamak" diye konuştu.

 

ünlülerkadına şiddetkadına şiddetle mücadeleünlü oyuncularTürkiye

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz.